Producem o gama larga de modele de carute fast food (car vienez), tinand cont de nevoile si cerintele clientului. Putem sa le adaptam la diverse marimi si necesitati comerciale. Avem o gama larga de finisaje, culori si dotari. Atat la interior cat si la exterior toate partile din lemn sunt tratate pentru a rezista in timp.

     Structura este din otel placat cu tabla zincata la exterior, si lambriu din lemn la exterior. Rotile sunt confectionate din lemn de esenta tare (stejar fag). Sasiul este realizat din profil metalic, tratat anticoroziv, rotile sunt functionale si pot vira stanga sau dreapta. Podeaua este dublata cu placi aglomerate din lemn, termoizolata si acoperita la interior cu tabla de aluminiu striat, obloanele sunt din lemn si sunt ridicate de amortizoare hidraulice.

     In dotarea standard intra, chiuveta inox cu baterie inox, pompa apa 12/220v, rezervoare apa, instalatie electrica cu prize 220, lumini exterior si interior cu led.

     Dimensiuni interior pt modelul din imagine 3,5m lungime,1,6m,2,35m. Optional se pot monta o gama variata de echipamente si mobilier (mese exterioare) sau mobilier interior.

Copyright © Maxel

Powered by Optimus Plus