Producem o gama larga de modele de containere comerciale, tinand cont de nevoile si cerintele clientului. Putem sa le adaptam la diverse marimi si necesitati comerciale. Se pot transforma in spatii comerciale profitabile, fiind usor transportabile, care pot fi montate si demontate in cel mai scurt timp. Sunt perfecte pentru magazinele de mici dimensiuni cu folosinta temporala. Acestea ofera toate conditiile necesare desfasurarii activitatilor commerciale de orice fel. Avem o gama larga de finisaje, culori si dotari. Atat la interior cat si la exterior toate partile din lemn sunt tratate pentru a rezista in timp. Ele pot fi racordate la reteaua de apa, canalizare si energie electrica. De asemenea pot fi dotate cu aer conditionat.

     Structura este din otel placat cu tabla zincata la exterior, si lambriu din lemn la exterior. Sasiul este rigid si realizat din profil metalic, tratat anticoroziv. Podeaua este dublata cu placi aglomerate din lemn, termoizolata si acoperita la interior cu tabla de aluminiu striat, obloanele sunt din lemn si sunt ridicate de amortizoare hidraulice.

     In dotarea standard intra, chiuveta inox cu baterie inox, pompa apa 12/220v, rezervoare apa, instalatie electrica cu prize 220, lumini exterior si interior cu led.

     Optional se pot monta o gama variata de echipamente si mobilier (mese exterioare) sau mobilier interior, copertine rabatabile, logo-uri si firme luminoase.

Copyright © Maxel

Powered by Optimus Plus